Skip to main content
Schildersbedrijf Zevenhuizen
Voor al uw schilderwerk de Betere Schilder in Zevenhuizen en omgeving

Ons erkend schildersbedrijf komt ook naar Zevenhuizen. U woont in Zevenhuizen en bent op zoek naar een erkend schildersbedrijf in Zevenhuizen of omgeving? Maak kennis met 079-Schilderwerken, de schilders van ons erkend schildersbedrijf zijn uitgerust met jarenlange ervaring gecombineerd met veel expertise. Niet alleen hebben wij gedegen ervaring met schilderen, maar onze schilders zijn ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op schildergebied. Dit geldt zowel voor het schilderen als het onderhouden van uw woning in Zevenhuizen.

Schildersbedrijf met oog voor kwaliteit

Kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Dat is essentieel voor ons OnderhoudNL Garantie erkende schildersbedrijf. Kwaliteit is een begrip dat geldt voor het hele werkproces, van begin tot eind. Van ons kunt u dus een nette oplevering verwachten en wij gaan pas weg als u tevreden bent. Woont u in de omgeving van Zevenhuizen? Dan komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Een erkend schildersbedrijf in Zevenhuizen hoeft niet duur te zijn.

Als schilder hanteren wij ook een eerlijke prijs. Kortingen zijn niet alleen actief in de winter, maar ook in de zomermaanden. Een huis schilderen dat ouder is dan 2 jaar? Bekijk de korting op onze website, dit maakt het schilderen extra interessant.

Ons erkend schildersbedrijf houdt van duidelijke afspraken over schilderwerk. Zo geven wij u voor aanvang van de werkzaamheden een duidelijk kostenoverzicht van alle schilderwerkzaamheden en bijkomende werkzaamheden. Daarnaast rekenen wij geen onverwachte kosten achteraf. Bent u daarom op zoek naar een erkend schildersbedrijf dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook kennismaken met Robin en zijn team? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvende afspraak.Branche-organisaties
Logo OnderhoudNL Garantie  Logo de Betere Schilder

Erkend leerbedrijf

Logo SBB 

Samenwerkings Verband(en)
Logo VvE Belang

• Bierens Montage
• Dakkapelreiniging den Hertog
• DKJ Onderhoud

Producten

079-Schilderwerken is een vakkundig schildersbedrijf daarom werken wij alléén maar met de A-merk producten voor de professionele markt.

Contact
079-Schilderwerken
Edisonstraat 3 G
2723 RS  Zoetermeer
Nederland
+31 79 88 82 736
+31 64 80 75 395
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2006 -  079-Schilderwerken | Disclaimer | Privacy Beleid  | Algemene Voorwaarden Consument of Zakelijk