Skip to main content
Schildersbedrijf Leiden
Ons erkend schildersbedrijf komt ook in Leiden en omgeving

U woont in Leiden en bent op zoek naar een goede schilder in Leiden of omstreken? Maak kennis met 079-Schilderwerken. De schilders van ons erkend schildersbedrijf zijn uitgerust met jarenlang ervaring gecombineerd met een hoop vakkennis. Niet alleen beschikken wij over gedegen ervaring met betrekking tot schilderwerkzaamheden, maar ook zijn onze schilders op de hoogte van de laatste ontwikkeling omtrent schilderwerk. Dit geldt voor zowel schilderen als voor het onderhouden van uw woning te Wassenaar.

Schildersbedrijf met kwaliteit als uitgangspunt

Kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Dat is voor ons schilderbedrijf van essentieel belang. Kwaliteit is een begrip dat op het hele werkproces van toepassing is, van begin tot eind. Van ons kunt u dus een nette oplevering verwachten en wij gaan pas weg wanneer u tevreden bent. Bent u woonachtig in de omgeving van Leiden? Dan komen wij graag een keer langs voor een vrijblijvend gesprek.

Een schildersbedrijf in Leiden hoeft niet duur te zijn

Een eerlijke prijs hanteren wij als schilder ook. Niet alleen in de winter zijn er kortingen actief, maar ook in de zomermaanden. Schilderwerk voor een woning ouder dan 2 jaar? Bekijk de korting. Dit maakt schilderen wel extra interessant.

Ons erkend schildersbedrijf houdt van duidelijke afspraken over schilderwerk. Zo geven wij u voordat het werk begint een duidelijk kostenoverzicht van alle schilderwerkzaamheden en nevenactiviteiten. Daarnaast berekenen wij geen onverwachtse kosten achteraf. Ben u daarom opzoek naar een schilder uit Leiden (of omgeving) dan bent u bij 079-Schilderwerken op het juiste adres.

Ook kennismaken met Robin en zijn team? Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Branche-organisaties
Logo OnderhoudNL Garantie  Logo de Betere Schilder

Erkend leerbedrijf

Logo SBB 

Samenwerkings Verband(en)
Logo VvE Belang

• Bierens Montage
• Dakkapelreiniging den Hertog
• DKJ Onderhoud

Producten

079-Schilderwerken is een vakkundig schildersbedrijf daarom werken wij alléén maar met de A-merk producten voor de professionele markt.

Contact
079-Schilderwerken
Edisonstraat 3 G
2723 RS  Zoetermeer
Nederland
+31 79 88 82 736
+31 64 80 75 395
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2006 -  079-Schilderwerken | Disclaimer | Privacy Beleid  | Algemene Voorwaarden Consument of Zakelijk