Skip to main content

Ook binnen vakkundig aan de gang

Voor alle voorkomende (onderhouds)werkzaamheden in uw woning kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om het schilderen van het houtwerk of het compleet sausen, spuiten of behangen van de muren. Wij adviseren u desgewenst over de te gebruiken materialen. En uiteraard kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan verfkleuren en behangsoorten. Haalt u zelf uw behang in huis? Geen punt. Onze ervaren behangers zorgen ervoor dat het netjes op de muur komt.

Glasvlies/weefsel/behang
Glasvlies of -weefsel is een behang dat gemaakt is van glasvezels. De vezels zijn op een bepaalde manier geweven en geperst, zodat er patronen te zien zijn (bijvoorbeeld een blokjes- of visgraatmotief). De banen zijn meestal één meter breed en worden hetzelfde geplakt als behang. Alleen gebruiken wij een ander soort lijm. Naden en hoeken kitten we meestal af met een acrylaatkit. Tegenwoordig kunnen we het glasvliesbehang in elke gewenste kleur leveren. 079-Schilderwerken heeft verschillende stalen ter inzage en helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Sausen
Voor het snel en vakkundig sausen van uw muren en plafonds gebruiken wij Latexverf. Dit is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare emulsieverf die weinig of geen vluchtige organische oplosmiddelen bevat. Latexverf bevat conserveermiddelen tegen schimmel- en bacteriegroei. De verf is geschikt voor grotere, ruwe oppervlakken die weinig te lijden hebben, zoals muren en plafonds. De verf droogt vrij snel op en kan dan worden overgeschilderd. Het is eenvoudig aan te brengen met een kwast of verfroller. En gemorste verf kan het beste onmiddellijk met water worden verwijderd.

Spuitwerk
Het spuiten van muren en plafonds door middel van zogenoemd airless spuiten komt steeds vaker voor. Het geeft een mooi effect en is snel opgebracht. Ook voor het spuiten van uw radiatoren bent u bij 079-Schilderwerken aan het juiste adres. Alle kleurstellingen zijn mogelijk in hoogglans, zijdeglans, metallic of parelmoer. Indien gewenst verzorgen wij de demontage en montage voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Pleisterwerk
Pleister of pleistermortel is een laag mortel van enkele millimeters tot enkele centimeters dik en bestaat in hoofdzaak uit gips of kalk. Wij brengen dit aan op zowel muren als plafonds. Door muren te pleisteren of te stucadoren worden ze helemaal vlak. De muren zijn dan helemaal klaar om te behangen of te sausen. Als we met pleisterwerk profielen, sierlijsten, rosetten e.d. aanbrengen, spreken we van stuc, stucwerk, of sierpleister. Spachtelputz is eveneens een sierpleister die wij verwerken. Een andere veelvoorkomende sierpleister is granol.

Branche-organisaties
Logo OnderhoudNL Garantie  Logo de Betere Schilder

Erkend leerbedrijf

Logo SBB 

Samenwerkings Verband(en)
Logo VvE Belang

• Bierens Montage
• Dakkapelreiniging den Hertog
• DKJ Onderhoud

Producten

079-Schilderwerken is een vakkundig schildersbedrijf daarom werken wij alléén maar met de A-merk producten voor de professionele markt.

Contact
079-Schilderwerken
Edisonstraat 3 G
2723 RS  Zoetermeer
Nederland
+31 79 88 82 736
+31 64 80 75 395
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2006 -  079-Schilderwerken | Disclaimer | Privacy Beleid  | Algemene Voorwaarden Consument of Zakelijk