Skip to main content
Schildersbedrijf Rotterdam
De Betere Schilder ook in Rotterdam

079-Schilderwerken is een OnderhoudNL Garantie erkend schildersbedrijf, gevestigd in Zoetermeer en bedient een wijde regio. 079-Schilderwerken voert ook werkzaamheden uit in Rotterdam waaronder buiten en binnen schilderwerkzaamheden. Als u kiest voor 079-Schilderwerken voor uw pand of woning in Rotterdam, dan weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt, garantie heeft op uitgevoerde werkzaamheden en dat voor een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Schilderwerkzaamheden van 079-Schilderwerken

In Rotterdam en omgeving voeren wij alle werkzaamheden uit op het gebied van binnen- en buiten schilderwerk. Goed onderhoud aan de buitenzijde van uw pand of woning in Rotterdam is belangrijk zodat weersinvloeden zoals regen en zon, geen kans krijgen en uw woning of bedrijfspand een goede uitstraling behoudt. Regelmatig onderhoud van houtwerk verdient zich snel terug en wij zorgen ervoor dat uw geveltimmerwerk in de beste conditie verkeert. Ook het schilderwerk aan de binnenzijde van uw pand of woning is bij ons in goede handen. Uiteraard werken wij met de beste materialen.

Wanneer schilderen in Rotterdam?

In Rotterdam zijn veel monumentale panden en andere hoogstaande gebouwen die goed onderhouden moeten worden. Tijdig onderhoud aan uw woning of kantoorpand kan enorm veel kosten besparen. Het buitenschilderwerk van een woning in Rotterdam is ongeveer een keer in drie tot vier jaar toe aan een nieuwe verflaag, denk hierbij aan uw kozijnen, gevels en deuren. Binnenschilderwerk in Rotterdamse panden is ongeveer eens per vijf tot zeven jaar nodig.

Garantie en werkwijze 079-Schilderwerken

Indien u belangstelling heeft voor onze diensten voor uw pand of woning in Rotterdam dan komen wij graag naar u toe voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Wij bekijken de woning en bespreken uw wensen, bij ons staat de klant voorop. Als erkend schildersbedrijf worden onze werkzaamheden regelmatig gecontroleerd op onze expertise, de gebruikte materialen en onze dienstverlening zodat u zeker kunt zijn van een optimale service en grote kwaliteit van de geleverde diensten. Heeft u een schildersbedrijf in Rotterdam of omgeving nodig?

Vanzelfsprekend komt 079-Schilderwerken ook langs als u een schilder zoekt in Rotterdam Kralingen, Rotterdam Zuid, Rotterdam Noord, IJsselmonde of de verdere omgeving van Rotterdam.

Ook kennismaken met Robin en zijn team? Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.


Branche-organisaties
Logo OnderhoudNL Garantie  Logo de Betere Schilder

Erkend leerbedrijf

Logo SBB 

Samenwerkings Verband(en)
Logo VvE Belang

• Bierens Montage
• Dakkapelreiniging den Hertog
• DKJ Onderhoud

Producten

079-Schilderwerken is een vakkundig schildersbedrijf daarom werken wij alléén maar met de A-merk producten voor de professionele markt.

Contact
079-Schilderwerken
Edisonstraat 3 G
2723 RS  Zoetermeer
Nederland
+31 79 88 82 736
+31 64 80 75 395
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2006 -  079-Schilderwerken | Disclaimer | Privacy Beleid  | Algemene Voorwaarden Consument of Zakelijk