Skip to main content
Schildersbedrijf Leiderdorp
De schilder in Leiderdorp is erkend en vakkundig

Hebt u een schilder in Leiderdorp gezocht, maar vind u het lastig de juiste schilder te kiezen voor het schilderwerk aan uw woning of pand?

Uw huis is een kostbaar bezit. Tijdig onderhoud en duurzaam en vakkundig aangebracht schilderwerk is dus van groot belang. Hiermee bespaart u onnodige kosten vanwege bijvoorbeeld houtrot en behoudt uw huis de waarde.

De aangesloten schildersbedrijven in omgeving Leiderdorp zijn voor u de juiste keuze in uw zoektocht naar een erkend en betrouwbaar schildersbedrijf uit Leiderdorp.

Het aangesloten schildersbedrijf in Leiderdorp voldoet aan toelatingseisen

Erkend Betere Schilders in Leiderdorp staan voor kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid. Als kwaliteitsorganisatie houden wij dit strikt in de gaten. Alle erkende schilders in Leiderdorp hebben jarenlange ervaring, leveren uitstekende garantie, werken met klantbeoordelingen en zijn echte vakschilders. Niet geheel onbelangrijk hanteert het schildersbedrijf in Leiderdorp het lage btw-tarief van 9% op schilderwerk indien de te schilderen woning ouder dan twee jaar is. Het laten schilderen van uw woning of bedrijfspand in Leiderdorp is nu dus lekker voordelig.

Ook kennismaken met Robin en zijn team? Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Branche-organisaties

  Logo OnderhoudNL Garantie  Logo de Betere Schilder

Erkend leerbedrijf

Logo SBB 

Samenwerkings Verband(en)
Logo VvE Belang

• Bierens Montage
• Dakkapelreiniging den Hertog
• DKJ Onderhoud
• MJG Onderhoud

Producten

079-Schilderwerken is een vakkundig schildersbedrijf daarom werken wij alléén maar met de A-merk producten voor de professionele markt.

Contact
079-Schilderwerken
Edisonstraat 3 G
2723 RS  Zoetermeer
Nederland
+31 79 88 82 736
+31 64 80 75 395

© 2006 -  079-Schilderwerken | Disclaimer | Privacy Beleid  | Algemene Voorwaarden Consument of Zakelijk