Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
winterkorting

Winterkorting

Bij 079-Schilderwerken is het in de winter ook koud. Daarom laten wij u genieten van een interessante korting op uw binnen schilderwerkzaamheden.

De korting in de winterperiode heeft als doel om opdrachtgevers te stimuleren meer schilderwerk in de winter te laten uitvoeren. Het is immers nog steeds zo dat in de winter gedurende enkele maanden schilders onnodig werkloos thuis zitten, terwijl er in de zomermaanden vaak meer werk is dan dat er uitgevoerd kan worden.

079-Schilderwerken geeft deze winter weer een ijskoude korting van 15% !!!

Is uw pand of woning toe aan een fris, nieuw gezicht? Denk dan aan 079-Schilderwerken, want ook in de winter haalt u het maximale uit ons vakmanschap. 079-Schilderwerken adviseert u over de opdracht, voert het werk professioneel uit en biedt u bovendien een aantrekkelijke korting. Particuliere en zakelijke opdrachtgevers vinden hier alle informatie over de regeling. In de periode van 15 november tot en met 15 maart staan de (winter)schilders van 079-Schilderwerken gereed om al het binnen schilderwerk, behangwerk en de wandafwerking in uw (bedrijfs)pand onder handen te nemen. Kies eens voor nieuwe en verrassende kleuren. Of behoud juist de sfeer en uitstraling in uw huis. Al het binnen schilderwerk nemen wij voor onze rekening, met als resultaat een heerlijk opgefriste huiskamer, keuken, hal, overloop, slaapkamers, etc. Wij adviseren u graag over het gebruik van kleur en materialen. 079-Schilderwerken is er voor particulieren, verenigingen van eigenaren en zakelijke opdrachtgevers. Bij 079-Schilderwerken ontvangt u een winterkorting van 15%, over het arbeidsloon. Samen met het verlaagde btw-tarief van 6%  voor binnen- en buitenwerk aan particuliere woningen ouder dan 2 jaar, zorgt dat voor een verrassend vriendelijk eindbedrag! De korting geld alleen voor werkzaamheden die 3 of meer dagen in beslag nemen.

U kunt ons direct inschakelen voor onderhoud aan uw woning en/of bedrijfspand vraag vrijblijvend een offerte aan.