Onderhoudsabonnement

Onderhoudsabonnement

Schilderwerk vraagt om goed onderhoud. Vakkundig onderhoud voorkomt voortijdige veroudering en levert een meerwaarde op voor uw pand. Met een onderhoudsabonnement bij 079-Schilderwerken verkeert uw huis jarenlang in topconditie zonder dat u er zelf omkijken naar heeft.

Voor een vast bedrag per jaar staat uw pand onder voortdurende controle van een ervaren specialist. Niet alleen een prettig vooruitzicht, vooral ook een verstandige zet!

Het onderhoudsabonnement betreft een maatwerkplan, afgestemd op uw specifieke situatie. In gezamenlijk overleg wordt voor de looptijd van 10 jaar een onderhoudsplan opgesteld, waarbij vooraf een vast bedrag per jaar wordt afgesproken. In het eerste jaar wordt er een aanvangsbehandeling uitgevoerd. Gedurende de looptijd van het contract wordt minimaal één keer een volledige herschilderbeurt uitgevoerd

Dus geen achterstallig onderhoud of financiële verrassingen, maar uw schilderwerk jaar in jaar uit in perfecte staat, zonder dat u er omkijken naar heeft!  Met ons onderhoudsabonnement bent u verzekerd van vakwerk met kwaliteitsgarantie.

Het onderhoudsabonnement is interessant voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Neemt u daarom gerust vrijblijvend contact met ons op.