Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

1 2 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleuradvies

079-Schilderwerken heeft gevoel voor stijl, aandacht voor harmonie en ideeën over kleuren.

Wij begeleiden u daarom graag bij het maken van de juiste keuze.

Het kiezen van de juiste kleur waarin uw woning, kantoor of bedrijfspand is vaak niet eenvoudig. Het is ook moeilijk om aan de hand van een staalkaart voor te stellen hoe het eruit gaat zien wanneer alle kozijnen en deuren zijn geschilderd. 079-Schilderwerken geeft u graag deskundig advies. Niet alleen esthetisch advies maar ook als het gaat om het kiezen van de juiste materialen.

Wanneer u een keuze voor kleur gaat maken adviseren wij u rekening te houden met een aantal punten:

• De kleur van andere materialen, zoals de gevel en de dakpannen
• De omgeving van uw woning
• De zonstand op uw woning
• Of u gebonden bent aan kleurafspraken (dit kunt u navragen bij uw gemeente)

De zonnestand ten opzichte van het houtwerk is belangrijk bij het kiezen van de juiste kleur. Lichte tinten weerkaatsen meer zonlicht waarbij donkere tinten juist warmte vasthouden. Een lichtere kleur is daarom altijd wat duurzamer.

RAL-KLEUREN

Wij gebruiken bij de buitenwerkzaamheden voornamelijk zogenoemde RAL-kleuren. RAL is een coderingssysteem om kleuren van verf en andere coatings te definiëren. 079-Schilderwerken heeft zowel RAL als gewone kleurenwaaiers ter inzage en geeft u graag deskundig advies bij het maken van de juiste keuze.

EEN FOTO VOORBEELD

Toch kunnen wij ons voorstellen dat het moeilijk blijft om een nieuwe kleur te kiezen. Om uw keuze wat makkelijker te maken biedt 079-Schilderwerken nu de mogelijkheid een foto van uw object aan ons door te sturen. Wij bewerken deze foto voor u in de kleuren waarin u uw object wil laten schilderen. Zo krijgt u een goed beeld van het uiteindelijke eindresultaat.