Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

behang glasvlies spachtelputz spuitwerk stuckwerk DSCN5244

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Binnenschilderwerk

Binnen schilderen is ons vak. Dat doen we zowel binnen als buiten. Of het nu gaat om onder andere het schilderen van de posten, het compleet sausen, spuiten of behangen van de muren. Wij verrichten deze werkzaamheden graag en professioneel. En als uw woning van buiten pronkt mag de afwerking van binnen natuurlijk niet ontbreken.

Alles in één hand
De totaalaanpak van 079-Schilderwerken is onze onderscheidende factor. One stop shopping als het gaat om het opknappen van uw woning. Zowel de buiten- als de binnenzijde, alles in één hand. Verven, sausen, stukadoren, behangen? Wij kunnen u adviseren over de te gebruiken materialen. U kunt kiezen uit een ruim assortiment aan verfkleuren, zowel voor de posten als de muurverven en soorten behang. Overigens kunt u ook voor glasvlies- en glasweefselbehang bij ons terecht. Verven, sausen, stukadoren, behangen? Wij kunnen u adviseren over de te gebruiken materialen. U kunt kiezen uit een ruim assortiment aan verfkleuren, zowel voor de posten als de muurverven en soorten behang. Overigens kunt u ook voor glasvlies- en glasweefselbehang bij ons terecht.

Behang

Behang of behangsel is een decoratieve muurbedekking op een licht soort canvas of sterk papier, het is ideaal om vochtplekken te verdoezelen, maar uiteraard ook ter verfraaiing van uw interieur.

U kunt uit diverse behangsoorten kiezen:
• Papier behang
• Vinyl behang
• Acryl behang
• Glasvezel behang (zie glasvlies/weefsel)
• Textiel behang
• Vlies behang
• Foto behang

079-Schilderwerken heeft verschillende stalen ter inzage en helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. en bijvoorbeeld de achtergrondkleur.

 

Glasvlies/weefsel/behang

Glasvlies/ weefsel is een behang dat gemaakt is van glasvezels. De vezels zijn op een bepaalde manier geweven geperst, zodat er bepaalde patronen te zien zijn (bijvoorbeeld blokje- of visgraatmotief). De banen zijn meestal 1 meter breed en worden hetzelfde geplakt als behang. Alleen gebruiken wij een ander soort lijm. Naden en hoeken kitten we meestal af met een acrylaatkit. Na droging van de geplakte banen, moet het geheel tenminste 2 keer behandeld worden met (muur)verf. Er bestaat ook zogenaamde Pre-Painted glasweefselbehang. Hiervoor is 1 laag muurverf nodigt. Maar dat is wel afhankelijk van de kleur die het behang moet krijgen. 079-Schilderwerken heeft verschillende stalen ter inzage en helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Muurverven

Latexverf is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare emulsieverf en bevat weinig of geen vluchtige organische oplosmiddelen. Latexverf bevat conserveermiddelen tegen schimmel- en bacteriegroei. Voor binnenwerk gebruiken wij meestal latexverf. De verf is geschikt voor grotere, ruwe oppervlakken die weinig te lijden hebben zoals muren en plafonds. De verf droogt vrij snel op en kan dan worden overgeschilderd. Het is eenvoudig aan te brengen met een kwast of verfroller. En gemorste verf kan het beste onmiddellijk met water worden verwijderd. 079-Schilderwerken verwerkt Latexverf ook d.m.v. airless spuiten, zie Spuitwerk.

 

Spachtelputz

Spachtelputz is een kunststofgebonden sierpleister voor muren en wanden. Het materiaal bestaat voor 80% uit witte gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddelen (lijm). Spachtelputz is aan te brengen in diktes van 1 tot 4 millimeter.

 

Spuitwerk

079-Schilderwerken kan indien gewenst uw plafonds en wanden plafonds spuiten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Pleister / Stucwerk

Pleister of pleistermortel is een laag mortel van enkele millimeters tot enkele centimeters dik en bestaat in hoofdzaak uit gips of kalk. Wij brengen dit aan op zowel muren als plafonds. Door muren te pleisteren of te stucadoren worden ze helemaal vlak. De muren zijn dan helemaal klaar om te behangen of te sausen. Als we met pleisterwerk profielen, sierlijsten, rosetten e.d. aanbrengen, spreken we van stuc, stucwerk, of sierpleister. Een sierpleister is spachtelputz. Een andere veelvoorkomende sierpleister is granol.

 

Radiatoren spuiten

Ook voor het spuiten van uw radiatoren bent u bij 079-schilderwerken aan het juiste adres. Alle kleurstelling zijn mogelijk o.a. hoogglans, zijdeglans, metallic of parelmoer. Ook verzorgen wij de demontage en montage voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

end faq